Poorten / Hekken door BAM Poorten / Hekken door BAM Poorten / Hekken door BAM Poorten / Hekken door BAM Poorten / Hekken door BAM Poorten / Hekken door BAM Poorten / Hekken door BAM Poorten / Hekken door BAM Poorten / Hekken door BAM

Poorten / Hekken

Slagbomen door BAM Slagbomen door BAM Slagbomen door BAM Slagbomen door BAM Slagbomen door BAM Slagbomen door BAM Slagbomen door BAM Slagbomen door BAM Slagbomen door BAM

Slagbomen

Toegangscontrole door BAM Toegangscontrole door BAM Toegangscontrole door BAM Toegangscontrole door BAM Toegangscontrole door BAM

Toegangscontrole

Touchline Terminal Uitrijden


De Touchline uitrijterminal completeert het ergonomische Touchline parkeerconcept. Het ontwerp van de uitrijterminal is volledig gericht op bedieningsgemak en afhandelingssnelheid en samengebracht in een stijlvol design. Alle componenten zijn op een ideale hoogte en onder een praktische hoek in de compacte behuizing geplaatst. Dankzij het intelligente ontwerp en de slimme programmering wordt een optimale doorstroomsnelheid gerealiseerd.
Slim design

De uitrijterminal is voor alle voertuigen gemakkelijk bereikbaar. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de afmetingen van de huidige auto's. Het touchscreen en de kaartinvoer zijn gemakkelijk bereikbaar dankzij de optimale positionering van de componenten en het handige design van de voet.
De automobilist ziet in één oogopslag waar het parkeerticket ingegeven moet worden. Alles is erop gericht om uitrijden zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Het Grafisch User Interface transformeert de uitrijterminal van een statisch naar een dynamisch apparaat waarbij klantvriendelijkheid voorop staat. Zo komt bijvoorbeeld bij vertraging van de uitrijtijd automatisch de informatie toets op en is er een mogelijkheid voor spraakondersteuning.

Duidelijk touchscreen

In de terminal is centraal een groot 10,4" touchscreen geplaatst. De gebruiker wordt met duidelijke grafische afbeeldingen en tekst bij het uitrijproces ondersteund. Voor optimale bescherming is het touchscreen achter versterkt glas geplaatst. Optioneel is een anti-reflectielaag leverbaar.

Sterke behuizing

De touchline uitrijterminal is vervaardigd uit hoogwaardig staal, behandeld met kataforese lakken en voorzien van een slagvaste poedercoating. Ook de strakke en gladde afwerking zorgen voor een vermindering van corrosieve inwerking en maken de terminal geschikt voor zowel een binnen- als buitenopstelling. Deze stijlvolle uitrijterminal kan middels het plug en play concept op iedere vlakke en stabiele ondergrond of op een betonsokkel geplaatst worden.

100% online

Alle systeemtechnologie van de terminal is gericht op klantvriendelijkheid en optimale registratie van zoveel mogelijk informatie als bijvoorbeeld datum, tijd, kaartnummer en zelfs ook het kenteken. In combinatie met het 100% online (web-based) parkeersysteem wordt de ticketprocessor en de slagboom aangestuurd.
De uitrijterminal is standaard voorzien van een touch-screen, netwerkcontroller, thermostatische verwarming en een lezer interface. Middels het installeren van een pinhole camera wordt een optimaal veiligheidsgevoel gegenereerd met het afbeelden van een camerabeeld van de parkeerder op het touchscreen.

Communicatie

Dataverkeer vindt versleuteld plaats door middel van Secure Socket Layer (SSL), de standaard voor beveiligde communicatie via internet. Communicatie tussen de uitrijterminal en de Parkeer Management Systeem server vindt door de inzet van de Polyx netwerkcontroller over internet plaats. Tussen de server en bijvoorbeeld de uitrijterminal wordt gebruik gemaakt van AES256 encryptie. Storingen en calamiteiten worden standaard doorgemeld naar het Parkeer Management Systeem.

Onderhoud

De uitrijterminal heeft nagenoeg geen bewegende delen en alle doorvoeren zijn dusdanig geconstrueerd dat verstoppingen worden vermeden. Sluitende naden en gladde afwerking voorkomen het binnendringen van vuil en water waarmee de terminal zeer eenvoudig in onderhoud wordt. Aan de achterzijde bevindt zich, uit het zicht, een riante servicedeur waar middels een mechanische sleutel toegang verkregen kan worden om de ingeslikte tickets gemakkelijk te verwijderen.